Agenda

JUNI

Training Financiële basiskennis

Als (startende) ondernemer is inzicht in de financiële situatie van jouw bedrijf van groot belang. Zo kun je sturing geven aan jouw bedrijf. In deze training komen de belangrijkste financiële begrippen behorend bij jouw administratie aan bod.
22-jun-2021 9:30 - 12:00
Online

Juridisch spreekuur

Met juridische vragen kun je als (startende) ondernemer terecht op het gratis juridisch spreekuur van De Singel Advocaten. Bijvoorbeeld over het opstellen van algemene voorwaarden of contracten, incasso van onbetaalde facturen, personeel en de arbeidsrechtelijke kant daarvan en insolventiekwesties. Maak een afspraak! (vanwege de coronamaatregelen ook telefonisch mogelijk)
22-jun-2021 13:00 - 15:00
Telefonisch

Training Belastingen

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken goed regelen, waaronder de belastingen. Maar wat is voor jou als startende ondernemer van belang? Wat moet je juist wel of niet doen of regelen? Hendriksen Accountants legt het je uit tijdens deze training.
28-jun-2021 14:00 - 17:00
Online

JULI

Rabobank Ondernemersspreekuur (telefonisch)

Met al jouw bankvragen kun je als (startende) ondernemer terecht op het gratis spreekuur van de Rabobank. Bijvoorbeeld over het openen van een rekening of een financieringsaanvraag. Maak nu een afspraak. (vanwege de coronamaatregelen nu telefonisch)
5-jul-2021 14:00 - 17:00
Telefonisch

SEPTEMBER

Inspiratiesessie Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers en starters realiseren zich dat het creëren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Wat is een sociale onderneming precies? Wanneer ben je sociaal ondernemer? Meer weten, dan is deze sessie iets voor jou.
14-sep-2021 19:00 - 21:30
Online

Training Basis marketing & sales

Marketing en acquisitie zijn enorm belangrijk, zonder klanten geen bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat de potentiële klant voor jou kiest? Welke marketingstrategie kies je? Op welke manieren kun je acquireren? En waarom is netwerken zo belangrijk? Dat komt allemaal aan de orde in deze kennis- en vaardigheidstraining.
21-sep-2021 14:00 - 17:00
Online

OKTOBER

Training Van idee naar sociale onderneming

Wil je een sociale onderneming starten en weten hoe je dit aan moet pakken? Of wil je sociaal ondernemen integreren binnen jouw eigen bedrijf? Dan is deze training iets voor jou. Je komt in drie avonden tot een businesscase waarmee je de basis legt voor jouw sociale onderneming.
26-okt-2021 19:00 - 22:00
Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo