Agenda

SEPTEMBER

Training Belastingen

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken goed regelen, waaronder de belastingen. Maar wat is voor jou als startende ondernemer van belang? Wat moet je juist wel of niet doen of regelen? Hendriksen Accountants legt het je uit tijdens deze training.
23-sep-2019 14:00 - 17:00
Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164, Hengelo

Juridisch spreekuur

Met juridische vragen kun je als (startende) ondernemer terecht op het gratis juridisch spreekuur van De Singel Advocaten in H164. Bijvoorbeeld over het opstellen van algemene voorwaarden of contracten, incasso van onbetaalde facturen, personeel en de arbeidsrechtelijke kant daarvan en insolventiekwesties. Maak een afspraak!
24-sep-2019 13:00 -
Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164, Hengelo

Training Van idee naar sociale onderneming

Wil je een sociale onderneming starten en weten hoe je dit aan moet pakken? Of wil je sociaal ondernemen integreren binnen jouw eigen bedrijf? Dan is deze training iets voor jou. Je komt in drie avonden tot een businesscase waarmee je de basis legt voor jouw sociale onderneming.
30-sep-2019 19:00 - 22:00
Spinnerij Oosterveld, Richtersbleek Zandvoort 10, Enschede

OKTOBER

Startersavond Twente

De ideale informatieavond voor startende ondernemers! Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen. Herken je deze vragen? Kom dan naar de Startersavond Twente van KVK en ROZ!
16-okt-2019 18:30 - 22:00
Stadhuis Almelo, Haven Zuidzijde 30

NOVEMBER

Training Groeien met uw bedrijf - kansen en strategie

Wil jij weten waar groeikansen liggen en hoe je jouw bedrijf zo goed mogelijk kunt aanpassen om deze kansen te benutten? Dan is deze praktische training waarin groeikansen en strategie centraal staan, iets voor jou.
21-nov-2019 19:00 - 22:00
Hof van Twente, locatie volgt