Bureau Gigengack
Erik en Frank Gigengack
“Op StarteninTwente.nl worden heel veel vragen beantwoord. Mocht een vraag te specialistisch zijn, dan word je op een duidelijke manier doorverwezen. Naast het verstrekken van advies en informatie biedt de site nog veel meer waar je als starter echt verder mee kunt”, vertelt starter Erik Gigengack.
 
Erik is bladenmaker en fotograaf en vormt samen met zijn broer Frank, ontwerper, en dochter Dewi, tekstschrijver, Bureau Gigengack. “Maar we zijn ieder voor zich zelfstandige ondernemers. Frank en ik zijn, na heel wat jaren in loondienst, weliswaar oudere starters maar met dezelfde vragen en behoeftes als jonge starters.” 
 
“Het is nogal een verschil”, zegt Erik, “of je als werknemer maandelijks je salaris krijgt overgemaakt of als zelfstandig ondernemer allerlei hindernissen moet overwinnen. Je loopt als starter tegen zoveel onverwachte zaken aan. Daarom zijn we blij met StarteninTwente.nl, want daar vind je direct of indirect een antwoord op al je vragen. Daarnaast biedt het platform handige tools en effectieve netwerkmogelijkheden.”
 
Frank Gigengack: “De tools, die niet alleen online maar ook in de vorm van kaarten geboden worden, helpen ons ook verder op weg, meer de diepte in van het ondernemen. Goede voorbeelden zijn de kaarten met verschillende businessmodellen en de marketingkaarten met verschillende boodschappen en ideeën.” Erik: “Ook commercieel heb je er veel aan, deze tools brengen je dichter bij de klant en je kunt een gerichter verkoopplan ontwikkelen.”